Sitemap
Print version
Sidst opdateret:
20/01 2014 13:17:45Chiwere "Dhegiha Teton Santee Hidatsa Leder

Bonanza Hidatsa

Hvem kommer først, når tørsten er størst? ... BONANZA!

Vi er en frisk og aktiv klan med 13 medl. fra 16-20+. Vi holder møde hver onsdag 19-21, hvor vi laver alt lige fra mælkekassestablingsklatring og vikingespil i mørket til mad over bål og udfordringer af Santee (troppen). Møderne holder vi i vores hytte på Tinta, som vi har malet og givet et personligt præg med bl.a. gipsmasker af alle medlemmer af klanen.

Vi er aktive på gruppens ture, hvor vi kommer med kreative inputs til løb i form af sjove temaer og gakkede poster. I gruppen er det ikke et krav, at klanspejdere skal være ledere, men vi bliver opfordret til at tage aktiv del i gruppen. Der er et godt sammenhold i mellem grenene og lederne i gruppen, som konstant styrkes af vores aktiviteter og ture.

I Mølleå division har vi et meget stærkt sammenhold, hvor der i løbet af året er en masse ture, både for spejdere og seniorer, og spejderfester. Ydermere afholdes der et par gange om året storklanmøde, hvor klanerne i divisionen laver aktiviteter sammen, hygger og lærer hinanden bedre at kende.

Nogle af de ture, vi deltager på årligt, er: Seniortræf (Egemosen), Mølleåsejlads, gruppeture (juletur, sommerlejr m.fl.).

Vi har to klanledere.

Maja

23254074

maja snabel-a 2lyngby.dk

Nanna 

26116837

nannad snabel-a 2lyngby.dk

 

Nye medl. er altid velkomne :)

 

Powered by CMSimple